Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA Mastercard ViaBill MobilePay

Ilia Beauty

oprettet d. under Makeup

Ilia Beauty

Så kom vores nye makeup brand ILIA BEAUTY endlig ind på shoppen til jer!

Ilia Beauty er ren, hudplejebaseret skønhed...

Denne fantastiske hudplejende makeupserie ser hudpleje og makeup som en samlet helhed. Ilia's potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der fugter og beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. Desuden er Ilia Beauty meget glade for SPF i deres produkter, da de er overbevidste om at brugen af SPF beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. 

Ilia Beauty makeup er den skønneste serie med en filosofi med fokus på at få din hud til at synes og føles levende. Serien er fyldt med livlige og højpigmenteret farver, som både kan tones op og ned, dog er der ingen tvivl om at det Ilia er bedst til er at skabe det naturlig sunde look med massere af glød og fugt.

Det første produkt fra Ilia jeg forelskede mig i var deres Limitless Lash Mascara som er den bedste mascara jeg nogensiden har prøvet. Nu er de så også kommet med deres Fullest Volumizing Mascara, som også er helt fantastik, så nu bruger jeg faktisk dem begge to. Jeg har altid godt kunne lide at bruge en der giver længde først og så en volume bagefter. Så skal du til at have ny mascara så gør dig selv den tjeneste at prøve den en eller begge to!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efterfølgende har jeg bare forelsket mig mere og mere i nærmeste hele serien. Jeg har testet og afprøvet produkterne over en periode og udvalgt mine fravoritter til jer. Skulle du opleve at der er et af deres produkter vi ikke har i vores sortiment (det glæder både bestemte farver eller andre produkter) så er du altid velkommen til at skrive til os, for så kan vi se om vi kan få det hjem til dig.

 

BAG OM ILIA BEAUTY:

Dengang Sasha Plavsic voksede op uden for Vancouver led Sashas yngre bror, Zac, af akut astma og en række allergier. Deres mor var på det tidspunkt noget af en pionér inden for sundhed og velvære, og hun søgte efter homøopatiske midler til at hjælpe med at helbrede sin søn. De måtte forsøge sig frem, og Sasha så til fra sidelinjen, mens Zac langsomt blev helbredt, primært gennem diæt. Og på trods af at lægerne forudsagde, at han aldrig ville blive i stand til at dyrke sport, ja, så fortsatte han med netop det, og var med til at sejle ved de olympiske lege i 2008 og 2012.

Efter at have studeret typografi i London og New York og arbejdet som brand manager i Los Angeles, vendte Sasha tilbage til sine rødder i Vancouver. Hun søgte forandring og var ivrig efter at finde noget mere tilfredsstillende at lave. Hendes mor, wellnesspioneren, opfordrede hende til at nærlæse ingredienslisterne på æskerne med hendes foretrukne læbepomade. Det Sasha så, chokerede hende; rigtig mange af ingredienserne i det produkt, som hun brugte dagligt, var ikke sikre.

I forbindelse med hendes research af naturlige og rene skønhedsprodukter fandt Sasha ud af, at ydeevnen, farveudvalget og emballagen bare ikke var OK. Inspireret af sin mor udfordrede Sasha sig selv til at genskabe sine personlige yndlingsskønhedsprodukter, nu med rene ingredienser, der var både sikre og effektive. Og med en hjemmelavet PDF med opskriften på hvordan man fremstiller en læbepomade og et lån i banken, blev ILIA født … 

Sasha skabte ILIA til kvinder over hele kloden, så de kan få gennemsigtighed og vide nøjagtigt, hvad de lægger på deres ansigt hver dag. Hun mener, at du fortjener skønhedsprodukter, der er effektive og sikre, og som frembringer din unikke skønhed. 

Med et hovedkontor, der pt. har til huse i Laguna Beach, Californien, redefinerer Sasha og Zac, der nu er blevet hendes forretningspartner, fremtiden indenfor skønhed med ILIAs rene, farverige og resultatorienterede produkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REN, HUDPLEJEBASERET SKØNHED:

Ilia tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som deres hovedfokus og farver som deres værktøj udfordrer de konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

 

HUDPLEJEBASERET MAKEUP:

Ilia Bauty ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og de indså tidligt, at botanik ikke var nok. Deres potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. De er meget overbeviste om brugen af SPF, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys.

 

VÆK HUDEN TIL LIVE, SUPPLÉR MED MAKEUP:

Ilia Beauty's daglige “go-to-produkter” er designet til øjeblikkeligt at genoplive dit personlige look. Det hele er baseret på livlige farver og en ligefrem filosofi med fokus på at få din hud til at synes og føles levende. Med mange af deres produkter, hvoraf de fleste er lette at have med på farten, kan du hurtigt friske op, eller tone ned efter behov. Ilia gør det altid enkelt.

 

ILIA TROR PÅ BEDRE PRODUKTER:

Hos Ilia Beauty lærte de tidligt, at ikke alle naturlige ingredienser er gode for huden, og heller ikke alle syntetiske ingredienser er dårlige. Deres clean beauty filosofi er præcis der, hvor disse to verdener kolliderer – med omhyggeligt udvalgte ingredienser og ingen kompromiser. Siden deres rejse begyndte i 2011, har de løbende arbejdet på at skubbe grænserne for innovation – og dermed hele branchen – fremad.

 

EN GOD BALANCE ER DET BEDSTE:

De stræber mod en mere bæredygtig emballage gennem brug af genanvendt aluminium, glaskomponenter og bæredygtigt produceret papir. Men det er ikke nok – det er kun begyndelsen på produktets livscyklus. Hos Ilia Beauty mener de, at korrekt bortskaffelse er langt vigtigere for at sikre, at produkterne ikke bare ender på et deponeringsanlæg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vil løbende lave videoer og opslag med mere viden, tips og tutorials med Ilia's skønne produkter.

Det vil hovedsageligt blive delt på vores instrgram, facebook og tik tok profiler. Så vis du gerne vil vide mere så følg med derinde. 

Instagram: @beautyandmore_dk

Facebook: @beautyandmoredk

Tik Tok: @beautyandmore.dk

 

 

// Glennie Aagaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar