Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA Mastercard ViaBill MobilePay

Re/Start Curls

oprettet d. under Hår

Re/Start Curls

Revlon Professionel er nu kommet med denne skønne krølleserie Re/Start Curls.

Re/Start Curls omfavner dine krøller og plejer håret fra bund til spids og ikke nok med det også din hovedbund! Serien er til alle typer krøller lige fra bølget hår til store og tætte krøller. Re/Start Curls bidrager til en afbalanceret hovedbund og respektere hovedbundens mikrobiom, samtidig med at de specifikke behov til hår med tekstur håndteres ved hjælp af den dobbelte virkning. 

 

En helt ny måde at tænke hår med tekstur på.

 • Overholder Curly-Girl Metoden
 • Sulfatfri
 • Silikonefri
 • Farvesikker
 • Veganske Formler
 • Teksturer Inspireret Af Hudpleje
 • Højsensoriske Formler
 • Dermatologisk Testet 

 

 

 

FRA HUDPLEJE TIL HÅRPLEJE

En afbalanceret hovedbund har den ideelle mængde mikroorganismer. Enhver form for ubalance kan øge forekomsten af suboptimale mikroorganismer, hvilket kan have en negativ effekt på hovedbunden. 

Re/Start kombinerer hudplejeingredienser, der opretholder balancen i hovedbundens mikrobiom og bidrager til at lindre og beskytte hovedbunden. Et mikrobiom der er ændret på grund af forstyrrelser udefra, f.eks.: UV-stråler, kemikalier, forurening og stress kan forårsage en negativ effekt på hovedbunden. Re/Start Curls produkterne indeholder Re/Start Kerabiotec System der bekæmper suboptimale mikroorganismer, så de gavnlige mikroorganismer kan vokse hurtigere. 

- Testede hudplejeingredienser bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom.

- Naturlig jojobaolie har blødgørende egenskaber og tilfører næring til håret.

- Biomimetiske veganske lipider genopretter hårets naturlige olier og giver ultimativ definition af krøl.

- En blanding af definerende sukkerarter tilfører fugt, virker genoprettende og giver øget definition af krøl.

 

FRA UBALANCE I HOVEDBUNDENS MIKROBIOM. ........ TIL BALANCE I HOVEDBUNDENS MIKROBIOM.

Et mikrobiom, der er ændret på grund af forstyrrelser udefra, f.eks.: UV-stråler, kemikalier, forurening og stress kan forårsage en negativ effekt på hovedbunden. 

 

 

Re/Start Kerabiotec System bekæmper suboptimale mikroorganismer, så de gavnlige mikroorganismer kan vokse hurtigere.

 

 

 

Grøn: Suboptimale mikroorganismer

 

 

Hvid: Gavnlige mikroorganismer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 TEKSTUR TYPER - 3 TYPER HÅRPRODUKTER

Forskellige krøllede hårteksturer har forskellige behov: derfor leverer Re/Start Curls løsninger i form af hårrutiner, der er tilpasset teksturtypen. 

Type 1: Glat

Type 2: Bølget

Type 3: Krøllet

Type 4: Tæt Krøllet

 

 

 

TYPE 2 - BØLGET HÅR

Hår er bølget, når hårstråene buer eller danner en "S"-form. Dette hår, som kaldes Type 2, er midt mellem Glat og Krøllet. Bølget hår kaldes ofte "strandlook" eller "pjusket" og er let at style. Krus og flyvsk hår bliver mere tydeligt jo mere bølget håret er. 

 

Bølgets hårs kendetegn:

 • Håret danner en "S"-form.
 • En blanding af glat og krøllet hår.
 • Flyvsk hår eller krus
 • Når der er bevægelse i vådt hår.
 • Tætheden varierer
 • Mild til naturlig glans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALET RE/START CURLS PRODUKTER

1. Nourishing Cleanser: Bølget hår tilføres næring og renses skånsomt ved at vaske det en eller to gange efter behov.

2. Nourishing Conditioner & Leave-in: Bølget hår tilføres fugt ved at påføre conditioner i fugtigt hår og lad det virke i 2-3 minutter. Skyl grundigt. Brug conditioneren som leave-in-behandling efter hver anden hårvask. 

3. Defining Caring Cream: Tilfør definition ved at påføre Defining Caring Cream i fugtigt hår. Føntør det bølgede hår eller lad det lufttørre.

4. Next-day Refreshing Tonic: Du genopfrisker og støtter bølget hår ved at påføre denne tonic i tørt hår mellem hårvaske. 

 

 

 

TYPE 3 - KRØLLET HÅR

Krøllet hår kan være alt fra løse krøller og spændstige proptrækkerkrøller til tætte proptrækkerkrøller, som har en mild glans, men som også har en tendens til at kruse. Denne hårtype kaldes type 3. 

 

Krøllet hårs kendetegn: 

 • Kombinationer af bløde proptrækkerkrøller og tætte proptrækkerkrøller.
 • Naturlig fylde og højde.
 • Tendens til dehydrering.
 • Tydelig "proptrækkerform" både når det er vådt og tørt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALET RE/START CURLS PRODUKTER

1. Nourishing Cleanser: Krøllet hår tilføres næring og renses skånsomt ved at vaske det en eller to gange efter behov.

2. Deep Nourishing Buttery Mask: Tilfør næring i dybden til krøllet hår med kuren og lad den sidde i 3-5 minutter. Skyl grundigt. For at tilføre ekstra fugt kan kuren bruges skiftevis med Nourishing Conditioner & Leave-in og skyl i så fald conditioneren ud. 

3. Defining Caring Cream: Tilfør definition ved at påføre Defining Caring Cream i fugtigt hår. Føntør håret eller lad det krøllede hår lufttørre.

4. Next-day Refreshing Tonic: Du genopfrisker og støtter krøllet hår ved at påføre denne tonic i tørt hår mellem hårvaske. 

 

Et Godt Tip: Defining Caring Cream kan blandes med Multipurpose Gel-to-Oil for at opnå et blødt og glansfuldt resultat. 

 

 

 

TYPE 4 - TÆT KRØLLET HÅR

Tæt krøllet hår, der ofte kaldes afrohår eller kinky hår, er type 4. Det har fra naturens side en meget dehydreret og svampet tekstur. Det kan være blødt og fint eller tykt og groft. Hårstråene danner meget tætte, små krøller med zigzag-form helt fra hovedbunden, og trækker sig ofte meget sammen. 

 

Tæt krøllet hårs kendetegn: 

 • En blanding af tætte og meget tætte krøller og proptrækkerkrøller.
 • Fylde og højde.
 • Alsidigt.
 • Sart på grund af dehydrering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALET RE/START CURLS PRODUKTER

1. Nourishing Cleanser: Tæt krøllet hår tilføres næring og renses skånsomt ved at vaske det en eller to gange efter behov.

2. Deep Nourishing Buttery Mask: Tilfør næring i dybden i tæt krøllet hår med kuren og lad den sidde i 3-5 minutter. Skyl grundigt. 

3. Nourishing Conditioner & Leave-in og Multipurpose Gel-to-Oil: Bland Nourishing Conditioner & Leave-in med Multipurpose Gel-to Oil. Påføres i fugtigt hår. Føntør håret eller lad det lufttørre. 

4. Next-day Refreshing Tonic: Du genopfrisker og støtter tæt krøllet hår ved at påføre denne tonic i tørt hår mellem hårvaske. 

 

Et Godt Tip: Defining Caring Cream kan blandes med Multipurpose Gel-to-Oil for at opnå et blødt og glansfuldt resultat. 

 

 

 

DE 6 PRODUKTER I RE/START CURLS

 

RE/START CURLS NOURISHING CLEANSER: 

Re/Start Curls Nourishing Cleanser er en skånsom og nærende shampoo. Denne shampoo giver et lækkert fyldigt og cremet skum og bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom. Den tilfører næring til bølget og krøllet hår, samtidtig med at den giver fugt. Jojobaolie og veganske biomimetiske lipider genopretter hårets naturlige olier og giver ultimative definerede krøller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START CURLS NOURISHING CONDITIONER & LEAVE-IN: 

Re/Start Curls Nourishing Conditioner & Leave-In er som navnet siger både en conditioner og en leave-in. Denne dobbeltvirkende bløde conditioner tilfører næring og fugt til hår med tekstur, samt giver holdbar definition og varmebeskyttelse. Den bidrager også til at afbalancere hovedbundens mikrobiom. Den forsegler hårets beskyttende skællag, hvilket er med til at bevarer håret naturlige fugtighedsbalance. Jojobaolie og veganske biomimetiske lipider genopretter hårets naturlige olier, bekæmper krus, bevarer hårets elasticitet og giver ultimative definerede krøller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START CURLS DEEP NOURISHING BUTTERY MASK: 

Re/Start Curls Deep Nourishing Buttery Mask er en lækker cremet hårkur til krøllet hår. Denne dobbeltvirkende hårkur bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom og tilfører næring i dybden. Jojobaolie, sheasmør og veganske biomimetiske lipider genopretter hårets naturlige olier, fugter i dybden og giver ultimative definerede krøller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START CURLS DEFINING CARING CREAM: 

Re/Start Curls Defining Caring Cream er en plejende leave-in-creme. Denne krøllecreme smelter ind i håret og bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom, definerer krøller og beskytter mod varme. Formuleret med jojobaolie og en blanding af definerende sukkerstoffer, udglatter håret, bekæmper krus og giver spænstige krøller.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START CURLS MULTIPURPOSE GEL-TO-OIL: 

Re/Start Curls Multipurpose Gel-to-Oil er en lækker nærende hårolie til krøller. Dobbeltvirkende olie der bidrager til at afbalancere hovedbundens mikrobiom, samt tilfører næring og definerer krøller. Denne olieformel med 95% naturlige ingredienser indeholder naturlige olier, som gør krøller ekstra spænstige. Den kan bruges på flere forskellige måde og kan til nogle krølletyper blandes med Re/Start Defining Caring Cream for at opnå et endnu blødere og glansfuldt resultat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START CURLS NEXT-DAY REFRESHING TONIC: 

Re/Start Curls Next-Day Refreshing Tonic er det perfekte produkt til at opfriske krøllerne på dag to. Denne opfriskende tonic bidrager til at afbalanvere hovedbundens mikrobiom, samt tilfører næring til krøllet hår og giver langvarig kontrol af krus. Den er blandt andet lavet på jojobaolie og en blanding af definerende sukkerstoffer, som straks giver definition og spænstige krøller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE/START & CURLY-GIRL METODEN

Re/Start Curls styrker personligheden i naturligt krøllet hår og overholder Curly-Girl metoden. Det er en hårplejemetode, som går ud på at undgå skadelige vaner (f.eks. brug af varmeværktøj) og visse ingredienser som sulfater, silikone m.m., samtidig med at hver hårtype med tekstur behandles og plejes på en bestemt måde for at opnå det bedst mulige krølresultat. 

 

 

 

// Glennie Aagaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar