Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard ViaBill MobilePay

Serum: Hvad, Hvorfor, Hvordan & Hvilken?

oprettet d. under Beauty

Serum: Hvad, Hvorfor, Hvordan & Hvilken?

 

HVAD ER ET SERUM?

Et serum er et mere koncenteret produkter, som er fyldt med aktive ingredienser der giver et boost til huden. 

Men hvilket boost? Det er nemlig vidt forskelligt fra serum til serum hvad de gør. Man vælger sin serum ud fra det "hudproblem" man gerne vil arbejde på, som f.eks. kan være tørhed, rødme, pigment, acne, linjer osv. 

 

Serum er altså et produkt som er lavet til målrette at arbejde på et specefikt problem, desuden trænger et serum ofte dybere ned i huden og virker derfor også mere aktivtet. Hvorimod en creme ligger mere yderligt og indeholder langt flere ingredienser og har flere opgaver på huden og arbejder derfor ikke så målrettet på et spefikt problem. 

 

 

HVORFOR SKAL JEG BRUGE SERUM?

Simpelthen fordi det er her du virkelig kan gøre en forskel for din hud! De andre produkter i din daglige hudeplejerutine har flere funktioner, serum er altså det eneste produkt som går ind og virker på et bestemt problem. Det er med et serum du rigtig kan gå målrettet efter at forbedre det du gerne vil til livs. 

 

 

HVORDAN SKAL SERUM BRUGES?

Serum er tredje step i en daglig hudplejerutine:

1. Rens

2. Hydrator/toner

3. Serum

4. Dag- eller Natcreme (øjencreme og SPF som morgenen)

 

Du starter altså med at rense huden i et renseprodukt og vasker af. Herefter påføre du din hydrator/toner og så påføre du din serum. Tilsidst afsluttter du med øjencreme og dag- eller natcreme. 

Hvis du bruger flere forskellige serumer med forskellig konsistens er det vigtig at du påføre den "tyndeste" serum først og den "tykkeste" serum, såsom olie, til sidste. 

 

 

 

HVILKEN SERUM SKAL JEG VÆLGE?

Din serum skal vælges ud fra din hudtilstand og altså ikke ud fra din hudtype! 

Din hudtilstand er altså kort sagt det der er din huds problem på nuværende tidspunkt. Så din hudtilstand kan altså ændre sig og det kan derfor også være at den serum du skal bruge nu ikke længere er den serum du skal bruge om et halv år. 

 

 

Jeg har her lavet en oversigt over serummer fra det skønne hudpleje brand Ling New York. 

 

LING OXYGEN PLASMA POTION

Denne serum er fantastisk til urenheder og trist hud.  

Den transporterer store mængder af ilt til vævet, og hjælper dermed med at fremskynde cellefornyelsen samtidig med at den hjælper på kollagen dannelsen for at give fastere, yngre udseende og en flot udstråling. Desuden hjælper iltmolekylerne med at dræbe bakterier der kan være skyld i urenheder. 

Se Produktet - Klik her

 

LING MOISTURE PLENISH

Skøn fugtgivende, beroligende serum der også virker reparende.

Den forhindrer linjer, hjælper med at helbrede skadet hud og stimulerer væksten af nye celler. Moisture Plenish fremskyder hudfornyelsen, så fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. 

Se Produktet - Klik her

 

LING HYDRA SQUALANE

Virkelig god til dehydreret hud, sensitiv hud og eksem. 

Hydra Squalane er en utrolig lækker olie, som giver et fantastisk sundt og velfugtet look. Squalane der er udvundet fra oliven nærer huden, giver en dyb hydrering og hjælper huden med at blive mindre sensitiv. Fremragende til at lindre eksem og kronisk dehydrering.

Se Produktet - Klik her

 

LING VITAMIN K

Bedste serum til rødme i huden.

Vitamin K reducerer kapillærernes (de små blodkar) skrøbelighed, hjælper med at sprede blodet gennem cellerne, som medvirker til en reducering af rosacea, sprængte kapillærer og rødme. Brug den som barrierebeskyttelse om efteråret og vinteren rundt om næsen og på kinderne.

Se Produktet - Klik her

 

LING HI-VITAMIN C 12%

Til hud som mangler glød og liv, men også til hyperpigmentering. 

Hi-vitamin C 12% er en serum i oileform, som indeholder en høj C-vitamin koncentration (12%), som øjeblikkeligt tilfører huden glød og udstråling. C-vitamin er vigtig i forhold til kollagenproduktionen og har også vist sig at hjælpe mod hyperpigmentering. 

Se Produktet - Klik her

 

LING FREEZE & UNCREASE

Her & Nu effekt, men også et på sigt.

Freeze & Uncrease er et ikke-giftigt alternativ til kosmetisk kirurgi. Serummet indeholder en blanding af ingredienser, som sænker ansigtets muskel-sammentrækninger, som kan føre til dannelse af rynker. Den giver en øjeblikkelig udjævning af fine linjer. 

Se Produktet - Klik her

 

LING AN-TEA OXIDANT

Perfekt til at forbygge ældning af huden. 

Ling Anti-age serum der tilfører antioxidanter og næring til huden. Beskyt huden mod skader fra frie radikaler der ødelægger og ælder huden. Når huden tilføres antioxidanter, beskyttes den mod skader fra miljøet og efterlades med en flot ensartet hudtone.

Se Produktet - Klik her

 

LING APPLE STEM CELLUAR ENERGY

Anti-age serum.

Denne serum er en effektiv anti-age serum der giver en ungdomelig og sund teint. Schweiziske æble stamceller har en unik dokumenteret evne til, at trodse ældning. Yderst effektiv til at mindske forekomsten af rynker, fine linjer og smilerynker. Produktet indeholder nøgleingredienserne: Stamceller fra Schweiziske æbler, der mindsker fine linjer og rynker, og Hyaluronsyre der tilfører og holder på fugten.

Se Produktet - Klik her

 

LING BIO-PLANTCENTA COLLAGEN PEPTIDE+

Anti-age serum.

Ling Bio-Plantcenta Collagen Peptide+ er en kombination af biomimetiske peptider, neuropeptider og Oligo-elementer i ét revolutionerende produkt. Denne avancerede formel indeholder fem unikke peptider, også kaldet ”vækstfaktorer”, som har samme molekylære opbygning som de livgivende faktorer, der findes i den menneskelige placenta. Når disse vækstfaktorer anvendes topisk, er de med til at bremse ældningsprocessen og afhjælper samtidig allerede opståede skader.

Se Produktet - Klik her

 

 

BRUG FOR HJÆLP?

Jeg håber at dette oplæg har gjord dig klogere på hvad et serum er og hvordan det skal bruges. Men skulle du være det mindste i tvivl om hvad der er det rigtig for din hud, så kontakt os gerne på info@beautyandmore.dk, så hjælper vi dig med at få de helt rigtige produkter til din hud <3

 

 

// Glennie Aagaard

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar