Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard ViaBill MobilePay

Kollagen Pulver

oprettet d. under Beauty

Kollagen Pulver

For 2 måneder siden fik vi Vild Nord kollagen pulver i salonen og på webshoppen. Jeg har selvfølgelig selv testede det af og jeg kan slet ikke få armene ned igen! Jeg havde slet ikke regnet med at jeg ville blive så vild med det som jeg er.

Jeg har selv siden vi fik det ind drukket Vild Nord’s Beauty Remedy kollagen pulver hver morgen og jeg må indrømme at jeg ikke have den store forventning til at jeg ville kunne se eller mærke forskel inden jeg gik i gang, da jeg altid har passet godt på min hud og krop. Jeg døjer hverken med smerter i kroppen eller linjer i ansigtet. Men jeg ved jo fra mit arbejde som kosmetolog at det altid er bedre at forebygge end at reparerer.

Men men men jeg er så overrasket! Fysisk mærker jeg stadig ingen forskel, men jeg må indrømme at min hud lige er gået et niveau op i fugtighed, ensartethed og har bare en super lækker glød. Min hud er blevet så ”saftig”, ja et mærkeligt ord, men jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det. Jeg har en tør hudtype, men jeg er verdensmester til at fugte den, det bare som om den har fået et ekstra fugtboost. Så plejer jeg at have en lille smule rødme på kinderne og det er væk, så min hud syner mere ensartet. Desuden plejer jeg ALTID at få en lille bums eller to ved hagen omkring den månedlige periode, men det kom der sørme heller ikke! Jeg plejer ellers kun at kunne holde dem væk når jeg fast bruger min dermaroller hver uge, men den har jeg ikke brugt hen over sommeren. Det simpelthen som om der er kommet mere ro over min hud. Selvom jeg ikke mærker noget fysisk, så ved jeg at huden altid får tilsidst. Når du indtager noget så tager alt andet i kroppen først og så tilsidst tager huden. Og nu hvor jeg kan se hvor meget min hud har elsket dette pulver, må resten af kroppen jo også have fået gavn af det.

Jeg er som I nok kan fornemme helt vild med mit eget resultat, men det jo ingen ting i forhold til min mors! Som I kan se på billederne er hendes linjer blevet mindre, mere end jeg nogensinde havde troet var muligt ved at indtage et pulver i 1 måned, for ja der er kun 1 MÅNED mellem billederne. I den måned har hun drukket dobbelt op af Vild Nord Yellow Blast. I Vild Nords kollagen pulver medfølger der en måleske, som du hverdag skal have en af, men man kan booste kroppen ved at køre en kur den første måned ved at tage 2 måleskeer dagligt og det er det min mor har gjort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVAD ER KOLLAGEN?

Kollagen er et protein, som er en meget vigtig byggesten for hele kroppen og huden, så for at have en sund og stærk krop er vi afhængige af det. I huden er kollagenen det der holder huden fast og elastisk. Desværre falder dannelsen af kollagen i kroppen og huden med alderen og pga. ydre påvirkning, som f.eks. solbadning/UV-lys, rygning, dårlig kost/sukker osv. Det er derfor fantastisk at vi kan hjælpe kroppen ved at indtage kollagen i vores kost. 

Kollagen er godt for: Hud (Fugter huden, samt forebygger og reducere linjer og rynker), hår, negle, bindevævet, muskler, sener, brusk, knogler, blodet, sårheling, fordøjelsen og meget meget mere!

 

HVOR KOMMER KOLLAGENEN FRA?

Kollagen i kosttilskud kommer fra fisk eller kvæg. Det kollagen som Vild Nord indeholder er Marine Collagen, som kommer fra vildtfanget nordisk torsk skind fra bæredygtigt fiskeri. Kollagenen bliver udvundet af fiskens skind (resten af fisken laves selvfølgelig til filetter).

Vild Nord har valgt kollagen fra fisk, da marine kollagen absorberes 1,5 gange mere effektivt i kroppen end bovine kollagen, der kommer fra kvæg, da biotilgængeligheden af kollagen udvundet af fisk er større. Desuden har kollagenen fra Vild Nords produkter en molekylevægt på 3 kDa (kilodalton), hvilket har betydning for produktets optagelighed. 

 

KOLLAGEN I HUDPLEJE PRODUKTER

Det er simpelthen videnskabeligt bevist at en kollagen molekyle ikke kan gennemtrænge huden, så ingen hudpleje eller hår produkter kan altså proppe intakt kollagen ind i din hud eller håret, men det som nogle produkter kan er at indeholde ingredienser, der godt kan gennemtrænge huden, som stimulere produktionen af nyt kollagen eller beskytte din nuværende kollagen. Det er f.eks. A-vitamin, C-vitamin, frugtsyre, dermaroller og lysbehandlinger.

 

KOLLAGEN OG C-VITAMIN

C-vitamin fremmer optagelsen af kollagen og er derfor vigtig når man indtager kollagen, men C-vitamin er også god fordi den fremmer den naturlige dannelse af kollagen i kroppen og huden. Desuden bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, samt mindske træthed og udmattelse. 

I Vild Nord’s 7 varianter er der C-vitamin tilført 6 af dem, den ene uden er lavet til dem der heller vil tage C-vitamin tilskud ved siden af. Vælger du en af de 6 varianter med C-vitamin er du dækket helt ind og behøver ikke tage C-vitamin ved siden af.

 

HVILKEN VILD NORD KOLLAGEN SKAL MAN VÆLGE?

Vild Nord har lavet 7 forskellige varianter, dog er kollagenen i alle 7 den sammen og den samme mængde!

Det som gør varianterne forskellige er hvilke andre sunde ingredienser de er tilføjet, nogle er tilført bær, som er fyldt med antioxidanter, nogle superfooden tang, en er med grønkål og 6 af dem C-vitamin for at øge optagelsen osv. Alle de tilsatte ingredienser er fra Norden.

Alle 7 findes i 3 forsellige størrelser: 45-60 serveringer, 30 serveringer og 2 serveringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her får du en hurtig præsentation af de 7 varianter:

 

VILD NORD COLLAGEN CLEAN PROTEIN

Er et helt rent kollagen pulver. Så dette produkt er til dig der ønsker et helt rent kollagen pulver, der ikke er tilsat noget andet.

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN C+

Er et kollagen pulver, som også indeholder C-vitamin. 

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN GOLD

Er et kollagen pulver, som indeholder C-Vitamin og Tang.

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN GREEN BOOST

Er et kollagen pulver, som indeholder C-vitamin, Tang og Grønkål.

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY

Er et kollagen pulver, som indeholder C-Vitamin, Tang og Bær (blåbær, aronia og solbær).

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN RED BERRIES

Er et kollagen pulver, som indeholder C-vitamin og Bær (tyttebær, tranebær og ribs).

Se Produktet - Klik her

 

VILD NORD COLLAGEN YELLOW BLAST

Er et kollagen pulver, som også indeholder C-vitamin og Bær (havtorn, hyben og multebær).

Se Produktet - Klik her

 

DRIK ELLER SPIS DIN KOLLAGEN PULVER

Jeg personligt drikker min kollagenpulver i et glas appelsinjuice om morgenen. Jeg ved at mange kaffedrikker blander det i deres kaffe, hvis man vil det er det bedst at vælge en af de smagsneutrale som er: Collagen Clean Protein, Collagen C+ og Collagen Gold.

De kan også blandes i skyr, smoothies og bruges til bagning, da de kan tåle op til 180 grader i op til 20min! Så kun fantasien sætter grænser for hvordan du vil bruge din kollagen pulver.

Vild Nord har lavet en side med inspiration og opskrifter, som du kan finde ved at klikke her..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håber du blev lidt klogere på kollagen og kollagen pulver, hvis du er itvivl om hvilken kollagen du skal vælge så hjælper vi altid gerne <3

 

// Glennie Aagaard

 

 

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar