Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA Mastercard ViaBill MobilePay

Adventskalender 2021 - Beautyprodukter

Oprettet d.

Adventskalender 2021 - Beautyprodukter

Så er vores adventskalender for 2021 på shoppen. Vi har lavet 4 skønne beautypakker til jer, en til hver søndag i advent. Vi har udvalgt nogle lækre produkter som alle kan bruge. Vi sørger selvfølgelig for at du modtager kalenderen smukt pakket ind, så den er helt klar til 1. søndag i advent. 

 

Adventskalenderen har en værdi af 1205DKK, men vi har fået lavet et helt fantastisk tilbud til jer, så I kan altså få hele adventskalenderen for bare 689DKK! 

 

Hvis du ikke ønsker at vide hvad pakkerne indeholder, så skal du ikke læse med under billedet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kommer så hvad vores adventskalender 2020 indeholder.

 

 

1. SØNDAG I ADVENT

Indeholder et glas HairLust Hair Growth Formula Gummies og en Scrunchie.

- HairLust Hair Growth Formula Gummies er lækre, sjove og velsmagende vingummi vitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold. HairLust Hair Growth Formula Gummies er rige på vitaminer og mineraler, heriblandt Biotin og Zink som bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår, uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Det høje indhold af bl.a. Biotin, Folsyre, B5, B6 & B12 er den perfekte kombination til at vedligeholde og styrke håret indefra og ud.

- Dahlia Scrunchie er en lækker mørkeblå fyldig hårelastik med et smukt eksklusivt print. Den er ca. 10cm, som passer perfekt til alverdens knolde, hestehaler osv.  

 

 

2. SØNDAG I ADVENT

Indeholder Maria Nila Cream Heat Spray i 75ml og Maria Nila True Soft Argan Oil i 30ml.

- Maria Nila Cream Heat Spray er en plejende og varmebeskyttende cremespray, der genopbygger skadet hår og modvirker spaltede spidser og samtidig tilfører håret glans. Colour guard complex beskytter mod uv-stråler og frie radikaler.

- Maria Nila True Soft Argan Oil er en plejende argan olie der blødgøre, fugter og glatter håret. Argan olien absorberes hurtigt og gør håret blødt og forhindre frizz.

 

 

3. SØNDAG I ADVENT

Indeholder Tolure Miceller Water 400ml og Oval Makeup Børste Sæt med 10stk. 

- Tolure Miceller Water er den skønneste milde makeup fjerner og rensprodukt, som køler og dufter dejligt når den påføres. Micelles-rensningsteknologi tiltrækker og renser urenheder og makeup på huden som en magnet, og fjerner endda vandfast makeup. 

- Oval Makeup Børste Sæt er helt perfekt til at påføre foundation, concealer osv. Sætter indeholder 10 ultra bløde ovale makeup børster i forsellige størrelser. 

 

 

4. SØNDAG I ADVENT

Indeholder en HH Simonsen Wonder Brush og Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl.

- HH Simonsen Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med særlige smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Ønsker du at bestemme farven på børsten så skrive hvilken i kommentarfeltet i indkøbskurven eller kommer vi en tilfældig farve i :)

- Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl er en 100% vegansk mascara, der tilføre masser af fylde og volume til vipperne. Denne mascara giver ikke bare lange vipper fyldt med volume den plejer også dine vipper på samme tid. Den indeholder nemlig en masse nærende ingredienser, som både plejer og styrker øjenvipperne. Den indeholder bl.a. Castorolie der fugter og plejer vipperne, Agurkekstrakt der lindre irritation og virker anti-inflamatorisk, Myristoyl Pentapetide-17 der fremmer væksten, samt mandelolie der beskytter og nære håret indefra. Desuden indeholder mascaraen stretch som gør vipperne bløde og fleksible, så man nemmere undgår at knække vipperne! Produktet er vegansk. Mascaraen er tårefast. 

 

Virkelig bare nogle skønne produkter som alle kan bruge <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventskalenderen købes som en samlet pakke og kan derfor også kun returneres som en samlet pakke. 

 

// Glennie Aagaard


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar