Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Beauty and more I/S er ejet af Stella- og Glennie Aagaard Jensen.

Cvr: 41404884

 

Adresse: Danmarksgade 16, 7430 Ikast, Danmark 


Email: Info@beautyandmore.dk
Telefon: 60 24 43 73

 

 

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. 

På Beautyandmore.dk kan du betale med betalingskort, Mobilepay og ViaBill.

Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Visa Dankort, Visa Elektron, Mastercard og Mastercard Debit.

- Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Når du bruger ViaBill som betalingsmetode, vil din ordre blive sendt, ligesom den normalt ville have gjort, hvis du havde købt med dit betalingskort eller Mobilepay. ViaBill giver dig mulighed for at betale for dit køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. ViaBill finansierer køb for op til 2.000DKK. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill også.

Læs mere om ViaBill her: https://viabill.com/dk/

 

For at handle på Beautyandmore.dk, skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis ikke du er fyldt 18 år, kan du dog stadig købe varer, hvis du får din værges accept eller på anden måde har juridisk ret til at indgå købet. 

 

Beautyandmore.dk tager forbehold for tastefejl og udsolgte varer. 

 


Levering

Vi levere på 1-3 hverdage med GLS til din nærmeste GLS Pakkeshop, hvor pakken kan afhentes. 

Når din ordre er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Når vi aflevere din pakke hos GLS vil du modtaget en mail med track & trace nummer, så du via GLS hjemmeside kan følge din pakke. Du modtager en mail og sms når din pakke er klar til afhentning hos din nærmeste GLS Pakkeshop.  

Vi sender pt. kun ordre til Danmark.

 

GLS Pakkeshop: 49 DKK. Ved køb over 699 DKK er fragten til pakkeshop gratis.

GLS Hjemmelevering: 69 DKK. 

 

 

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget varen/varen var klar til afhentning. Du skal afholde de alle udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os.

 

Vi har selvfølgelig udvidet returnering i julen, så ordrer bestilt mellem d. 24 november 2023 - 24 december 2023, kan returneres frem til d. 7 januar 2023. 

 

Når du ønsker at returnere har du 3 muligheder:

  1. Returner i vores salon Beautycompany i Ikast.
  2. Købe vores returlabel for 49DKK.
  3. Selv stå for fragten retur.

 

Vi ville utrolig gerne kunne tilbyde gratis retur, men da vi bare er en lille familie dreven webshop er vores fragt priser højere og vi har derfor simpelthen ikke mulighed for at tilbyde det gratis, selvom vi gerne ville.

Vi håber meget på din forståelse.

 

Returner i salonen:

Ønsker du at returnere i vores salon Beautycompany kommer du bare forbi når det passer dig. Vi er der normalt tirsdag – fredag fra 9.30 – 17.00, vi er der ofte også på andre tidspunkter, men send en sms på 60 24 43 73, hvis du vil være sikker på vi er der.

Adressen er: Danmarksgade 16, 7430 Ikast

 

Returner med returlabel:

Køb vores returlabel for 49DKK her. 

Print vores returseddel og udfyld (Find den her) eller sende en mail til info@beautyandmore.dk med: Dit navn, ordre nummer, hvilke vare og antal du vil returnere. 

- Pak varen du ønsker at returnere forsvarligt ind.

- Sæt returlabel på pakken.

- Aflever pakken hos en GLS Pakkeshop.

 

Returner ved selv at stå for fragten:

Print vores returseddel og udfyld (Find den her) eller sende en mail til info@beautyandmore.dk med: Dit navn, ordre nummer, hvilke vare og antal du vil returnere. 

- Pak varen du ønsker at returnere forsvarligt ind.

- Send pakken tilbage til os. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi henter altså IKKE i en pakkeshop.

 

Send til:

Beautycompany (Beautyandmore)

Danmarksgade 16

7430 Ikast
 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Det er os, hos Beauty and more, der vurdere varens stand.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi tager altså ikke din varen/pakken retur hvis:

- Returfrisen på 14 dage er overskredet.

- Returpakken ikke er pakket forsvarligt ind.

- Tøj må IKKE lugte af røg, parfume eller sved.

- Tøj må IKKE have spor efter makeup eller dyrepels.

- Tøj hvor mærker eller hangtags er fjernet eller beskadiget.

- Produkter hvor forseglingen/emballagen er fjernet, brudt eller beskadiget.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb du har indbetalt til os tilbage, dog eksklusiv fragt (hvilket gælder uanset om du har betalt for fragt eller har fået gratis fragt). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne også købsbeløbet. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

 

Ombytning

Vi tilbyder ikke ombytning til anden størrelse eller vare, derfor anbefaler vi at du går ind og laver en ny ordre på den rette vare og størrelse, og sender den anden retur.

 

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Kontakt os på info@beautyandmore.dk eller 60 24 43 73, før du sender varen retur. 

 

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Beauty and more og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. 
 
Den dataansvarlige på www.beautyandmore.dk er Glennie Aagaard Jensen.

Som registreret hos Beauty and more, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@beautyandmore.dk.


 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@beautyandmore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10/6 2023