Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget varen/varen var klar til afhentning. Du skal afholde de alle udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os.

Vi har selvfølgelig udvidet returnering i julen, så ordrer bestilt mellem d. 24 november 2023 - 24 december 2022, kan returneres frem til d. 7 januar 2024. 

 

 

Når du ønsker at returnere har du 3 muligheder:

  1. Returner i vores salon Beautycompany i Ikast.
  2. Købe vores returlabel for 49DKK.
  3. Selv stå for fragten retur.

 

Vi ville utrolig gerne kunne tilbyde gratis retur, men da vi bare er en lille familie dreven webshop er vores fragt priser højere og vi har derfor simpelthen ikke mulighed for at tilbyde det gratis, selvom vi gerne ville.

Vi håber meget på din forståelse.

 

 

Returner i salonen:

Ønsker du at returnere i vores salon Beautycompany kommer du bare forbi når det passer dig. Vi er der normalt tirsdag – fredag fra 9.30 – 17.00, vi er der ofte også på andre tidspunkter, men send en sms på 60 24 43 73, hvis du vil være sikker på vi er der.

Adressen er: Danmarksgade 16, 7430 Ikast

 

 

Returner med returlabel:

Køb vores returlabel for 49DKK her. 

- Print vores returseddel og udfyld (Find den her) eller sende en mail til info@beautyandmore.dk med: Dit navn, ordre nummer, hvilke vare og antal du vil returnere. 

- Pak varen du ønsker at returnere forsvarligt ind.

- Sæt returlabel på pakken.

- Aflever pakken hos en GLS Pakkeshop.

 

 

Returner ved selv at stå for fragten:

- Print vores returseddel og udfyld (Find den her) eller sende en mail til info@beautyandmore.dk med: Dit navn, ordre nummer, hvilke vare og antal du vil returnere. 

- Pak varen du ønsker at returnere forsvarligt ind.

- Send pakken tilbage til os. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi henter altså IKKE i en pakkeshop.

 

Send til:

Beautycompany (Beautyandmore)

Danmarksgade 16

7430 Ikast
 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Det er os, hos Beauty and more, der vurdere varens stand.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi tager altså ikke din varen/pakken retur hvis:

- Returfrisen på 14 dage er overskredet.

- Returpakken ikke er pakket forsvarligt ind.

- Tøj må IKKE lugte af røg, parfume eller sved.

- Tøj må IKKE have spor efter makeup eller dyrepels.

- Tøj hvor mærker eller hangtags er fjernet eller beskadiget.

- Produkter hvor forseglingen/emballagen er fjernet, brudt eller beskadiget.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb du har indbetalt til os tilbage, dog eksklusiv fragt (hvilket gælder uanset om du har betalt for fragt eller har fået gratis fragt). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne også købsbeløbet. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

 

Ombytning

Vi tilbyder ikke ombytning til anden størrelse eller vare, derfor anbefaler vi at du går ind og laver en ny ordre på den rette vare og størrelse, og sender den anden retur.

 

 

Returnering er senest opdateret den 10/6 2023